Vimplar och fotobok

vimplar131

 

vimplar132Bredvid oss bor ett så gulligt pensionärspar. De är alltid positiva och sköter helt om vår gemensamma, bångstyriga häck. Vi har tur med grannar här på vår gata (vinkevink H & H!) men visst, en och annan har ju sina sidor. :S

Vårt pensionärspar till höger har en trädgård med en hel del gamla, fina växter. Under årens lopp har jag fotograferat i deras trädgård. Vi hjälper dem en del när de är bortresta så jag har ”smyg-fotat” när vi har vattnat etc. Förra året dränerade de och jag dokumenterade det hela utan att de visste om det.
Jag hade nämligen en plan och det var att göra en fotobok med alla bilder jag hade från trädgården.
Förra veckan kom den hem från tryckeriet och den var jättefin. Jag bad mamma sy vimplar till deras uteplats (de har velat ha det, det har jag också snappat upp i smyg, hihi).

Nu har de fått sin fotobok och vimplar och de blev jätteglada. Det är fantastiskt roligt att ge bort presenter tycker jag. Allra bäst tycker jag om att ge när det inte förväntas något, alltså när det inte är födelsedagar eller annat. 🙂

 

 

Comments

  1. Vilken alldeles underbar, fantastisk och personlig present.. eller presenter menar jag ju så klart..
    Kramen

  2. SÅ fin och omtänksam present!!! Och tack för kommentren hos mgi så jag hittade hit, ska snoka runt lite mer nu ;-D KRAM!

  3. Vad roligt. Förstår att de blev glada. Tycker med om att överraska när det minst anas.
    Kram Åsa

  4. Åh vilken bra present. Förstår om det blev uppskattat. Du verkar minsann vara en bra granne du med.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.