Vilken dag!

 M. bakar Krispiga kolor. 

Vilken hiskelig dag det har varit. Den går inte till historien som den bästa precis. Vi är fortfarande sjuka allihop och det tär lite på humöret på de flesta.
Dessutom skulle vi sälja vår bil idag och när köparen kom hit (han hade åkt 10 mil) så gick bilen sönder under provkörningen. Hur stor är sannolikheten för det? Inget litet fel utan en rejäl grej så köpet avblåstes såklart och nu får vi skrota bilen i stället. Både skratt och tårar har det varit här kan jag säga, för när man lever på en lön (pga min sjukdom) så behöver man de pengar man kan få. Vi skulle köpa en ny bil och nu vet vi inte hur vi ska/kan göra…

 

Vi bakade ”Ulles krispiga kolor” som lite gotta mitt i tråkigheterna. Jag gjorde dem ibland när jag var liten och bodde hemma. De var så bra att ta till när man var godissugen.

Nu borde jag gå och lägga mig, men först ska jag skriva ett PM för i morgon ska jag prata med Patientnämnden igen. J. flyger till Holland i natt och vi har läkartid på sjukhuset i morgon bitti för en av gulliganerna. Jag har inte löst morgondagen ännu men jag får ta en timme i taget. Ibland skulle vi verkligen behöva mer hjälp för att få ihop vardagen… Jag har ett brev till Biståndshandläggare som ligger här hemma, men jag har inte vågat posta det ännu. Det känns som ett hemskt nederlag att behöva ta hjälp utifrån.

Nu MÅSTE 2/3 av barnen lägga sig också. Klockan är 22.30 men autism ger sömnstörningar så vi är inte bortskämda med ”egentid” på kvällarna direkt.  På´t bara!

Comments

 1. Näe snacka om otur… så jäkla osis kan man ju nästan inte ha. Ni måste ju blivit hur snopna som helst.

  Hoppas det löser sig med bilen ändå. Och att ni blir friska snart, såklart.

 2. Ps, recept på kolan tack 😉

 3. Nämen nääääää? Fy sån otur med bilen!
  Man tror ju inte det är sant…
  Önskar vi bodde närmre så vi kunde hjälpa till, OCH ses oftare 😉
  Och du, posta brevet! I morgon gör du det, det är inget att fundera på!
  Kramar och styrka ?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.