Västkusten, skyfall och stormar

wiggers161Vi åkte på cup till västkusten och jag såg fram emot sol, bad och glädje. Glädje upplevde vi, i det oändliga, för vilken ynnest att få åka med sina barn och vara mitt bland dem och deras kompisar. Jag hade stugan att dra mig tillbaks i när kroppen strejkade vilket var en jättebra lösning. Men, sol och bad blev det inget med. Barnen badade i och för sig lite grann, men i övrigt så handlade vädret om skyfall kontra blåst. Tack och lov så överröstade glädjen vädret. 🙂

wiggers165

wiggers163

wigger162Nu har vi hämtat hem ena sonen från morföräldrar, kaninen från pensionat och hunden från farföräldrar och det är dags att hitta hemmalunken igen. Mycket enkelt måste jag säga. Zzzzzz. 😉

 

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.