Varit på äventyr!

lan2013

 

Under helgen som gått har jag varit på ett riktigt äventyr. Jag har sovit över hos min mamma och pappa! Haha, äventyr vet jag inte, men det är något som sker var 20:e år eller så, eftersom vi bor 15 minuter från varann.

15-åringen skulle ha LAN här hemma och ville att hans arma moder samt småsyskonen höll sig ur vägen. Den coola pappan fick vara hemma. (Läs, vi lämnar inte ett gäng 15-åringar själva).
Så, jag och de ”små” sov över hos mormor och morfar och hade det riktigt mysigt. Jag somnade som vanligt vid 21-tiden. Nattskräcken hos minsting hanns med och ja, allt var som hemma med andra ord.

Här hemma hade allt gått jättebra. Såklart. Det är så fina ungdomar. Jag ser bara fina ungdomar när jag lämnar av barn på skolan, jag förstår inte var alla hemska ungar som media och folk pratar om finns? Visst finns det trasiga barn, men de är ju det av en orsak och de är precis lika fina oavsett. (Fina, som i goa och härliga!)

Ungdomarna som var hemma hos oss har, och kommer alltid att ha, tillgång till vårt hus. Precis som jag hade tillgång till mitt hus när jag var ung. Och ni ser, dörren hos mina föräldrar är öppen när jag behöver någonstans att husera även som 36-åring.

Om vi blir hälften så bra tonårsföräldrar som mina var, så kommer vi att lyckas. 🙂

Comments

 1. mamma/mormor/svärmor says:

  Åh kära dotter, så fina ord du ger oss. Det är väl en självklarhet att dörren står öppen för barnen och deras kamrater. Det har i alla fall vi tyckt. Men det är klart, det är kanske inte lika hos alla. Men vad man än tycker så har det gett oss lika mycket tillbaka. Vi har alltid vetat vilka vänner ni har haft och aldrig behövt oroa oss på den punkten (ja, oroat sig har man väl gjort ändå nån gång, men aldrig över kamratvalet i alla fall).
  Att bre tjugo mackor istället för tio har aldrig varit ett besvär. Och tänk så mycket roligt Vi har haft genom alla dessa tonårsår med alla ungdomar vi har träffat. Det värsta var nog att vi aldrig kom igenom hallen för alla skor (särskilt när det blev storlek 43-46).
  Men det är ju inget riktigt värstingelände, hahaha.
  Ja, och såklart är ni välkomna jämt oavsett om ni är 1, 10, 20, 30, eller 70 år. Vår dörr är alltid öppen för er! Älskar er!
  Kram Mamma

  • ::Ulle:: says:

   Haha, ja här är ju pjucksen 46+ nu så jag förstår vad du menar. Minns också de där skohögarna hemma hos oss när jag var ung. 😀

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.