Våren kom av sig lite

varenmar13a

 

 

…men det är ju mars, inte kan man förvänta sig snöfritt redan? I dag har det toksnöat hela dagen och jag gillar det. Vi vet ju att våren är på väg, men oj vad folk har blivit upprörda av det vita. 😮 Alla har pratat väder och vind.

Här är det lite kraxigt, barnen är inte på topp, inte jag heller. Huvudvärk och magont har dominerat ett par dagar. En fallolycka på gymnastiken för ett av barnen och massvis av planerade läkarbesök som avlöser varann. I morgon kommer färdtjänst och hämtar mig 6.30. Det är en och en halv timma innan jag har mitt läkarbesök. Man måste orka vara igång många timmar för ett besök på sjukhuset. Förra veckan tog ett 15 minuter långt läkarbesök 4 timmar! Visserligen 30 minuters bilresa till och från sjukhuset men med färdtjänst och sjuktaxi ska man åka runt och lämna och hämta andra och det tar enormt mycket kraft. Men jag ska inte klaga…tur att det finns att nyttja för oss som är sjuka.

Nu kommer snart J. hem från jobbet, jag längtar! 🙂

Sov så gott!

/U.

 

Speak Your Mind

*