Vardagsmagi

Just nu är klockan 23.22 och alla utom jag sover. Det är någon form av rekord. I en familj med NPF kan man nästan räkna med att det finns sömnproblem och så även hos oss. Nattvak och sena kvällar tog aldrig slut när småbarnstiden var över.

Men! Vi vet ju inget annat, förutom nu! Jag är ensam uppe (nåja, ligger i sängen nu) och alla andra sover.

Jag försöker vara snäll mot mig själv och se att vi inte kan ha samma energi som omgivningen eftersom vi har barn som ju faktiskt är vakna dygnet runt. (De sover liksom omlott) Men ibland så blir jag tokig och vill vara som alla andra. Nu när det är helt tyst i huset och alla sover fridfullt så går min puls ner i normal nivå och jag njuter. Det här skulle vi behöva jämt! Veta att alla tre får ordentligt med sömn inför nästa dag. När basala grejer som mat och sömn inte fungerar så är det så svårt att fungera där ute i livet.

Nu ska jag fortsätta njuta och ligga och lyssna på alla som sover.

Magi i en liten ask. 🙂

Gonatt!

20130124-233426.jpg

Comments

  1. mamma/mormor/svärmor says:

    Ni har det väldigt tufft i er vardag Ulrika. Men du och Jonas är makalösa föräldrar som hela tiden ändå får ihop det och ni hittar ALLTID dessa små glädjeämnen i eran vardag. Du dukar jättefint varje dag (kan tyckas att det inte betyder så mycket, Men det betyder JÄTTEMYCKET) och ni gör små utflykter som inte är hiskeliga utan mera som passar när familjen inte klarar för stora grejer. ”Bara” det att ni åker till skogen och grillar en söndag tex. Ja inte för att det är bara,men ni lyckas alltid göra mindre grejer som är väldigt stora i mina ögon i alla fall. Vill bara med dessa röriga ord säga att ni är helt fantastiska! Kram från mamma

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.