Triggerpunkter

IMG_7690.JPGJag måste tipsa om min bästa behandling för ömma muskler. Jag har som de flesta, väldigt många triggerpoints som gör ont. När man samlar jordens alla bekymmer i nacke och skuldror kan det bli lite smärtsamt med tiden. 😉 Jag fick testa sådana här bollar hos min sjukgymnast och köpte genast egna. Nu har jag använt dem flitigt i ett halvår och är helt såld. Om man inte har större besvär kan det räcka att använda sig av tennisbollar:

Jag vill ha helst ha bollarna som är hårda och har piggar. De finns att köpa lite varstans, jag köpte mina i någon hjälpmedelsbutik men hittade superbilliga nu på Biltema. Jag får kolla upp dem när jag är där nästa gång, kanske kan bli present till min ena bror som skulle behöva sådana. 😀

Info om triggerpunkter:

Comments

  1. Åh tack för tipset! Det hade jag glömt att man ju kan göra! Sitter på en tennisboll just nu och har legat på golvet på tjockt liggunderlag med en boll på alla möjliga ställen på rygg, nacke och axlar. Jätteskönt ju!
    Jag gjorde det mkt för flera år sedan, men sen har det fallit i glömska. Så tack igen! 🙂
    Kram

    • ::Ulle:: says

      Ja, så är det ju, man gör allt i perioder. 😀 Sedan glömmer man, gör något annat ett tag osv. 😀 Det här är så enkelt och effektivt! =)

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.