Tapetserad prylhylla

nagellack3apr13Jag hittade ett kast, eller prylhylla, vad man nu väljer att kalla hyllan här ovanför, på loppis. Jag hittade flera stycken för att vara korrekt. Jag köpte allihop, till mamma, haha! Jag loppar hon fräschar upp mina fynd. 😉 Tillbaks kom hyllan som den ser ut här ovanför, nagellacken ingick, hehe.

M. ska ha hyllan på sitt rum med sina nagellack. Jag blev sugen på en hylla till badrummet också, för jag tyckte det blev helläckert med en sådan lackförvaring! Jag testade förresten lacket längst ner till höger, det rosa. Jag brukar inte ha färgade naglar, men det fick vara kvar på naglarna ett par dagar. Fint! 😀

Återigen….tack pysselmamma!

 

 

Comments

 1. Oh så bra med en pysselmamma, det blev verkligen fint och mysigt!

  Går det bra med kaninen? Här har det inte blivit några kaninungar än, suck. Han verkar inte förstå hur han ska göra. …

  Kram

  • ::Ulle:: says

   Allt går så bra med kaninen. 🙂 Han är jättegosig. Åh, hoppas er kille kommer på knepet snart då, hehehe….

 2. Så himla snyggt helt enkelt! Imponerande 🙂
  Kramen

 3. mamma/mormor/svärmor says

  Älskar dina loppisfynd! Och jag älskar att pyssla, vad mer kan man önska?

 4. Men vad gulligt.. som ett litet dockhus. Och just nagellack behöver man ha förvarat snyggt. 🙂 Enligt mig i alla fall.

 5. SÅ snyggt!! Har sett att man kan göra så men kan vara lite lat ibland så jag beundrar på ”avstånd” 🙂 Men har man en sådan mamma som du har så är det ju fantastiskt, det systemet med att du loppar och hon fixar till finishen gillar jag:-) Vi älskar mössorna som Max fick, tack än en gång! Brödkorgarna var så fina även dom, och extra bra om man lägger godis i blir det ju såklart. Hoppas du fått sova ikapp lite (såg att du inte sov alls en natt) , det är så hopplöst när man är sjuk och trött men ändå inte kan sova, då blir allt hundra resor värre.. Kram och glad fortsättning på påskveckan!

  • ::Ulle:: says

   Jag är också lite lat…tycker det är fint på avstånd. Min mamma är en doer, så vi blir ett bra team då. 😉

   Kram och tack!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.