Sy i vaxduk

Jag fick en så fin smyckesförvaring av min kära mor häromdagen. Vi satt och kikade i en bok en dag, i en bok som handlade om att sy i vaxduk.
På vägen hem från mamma stannade jag och köpte lite olika tyger/dukar och som hon fick i fin present av mig. Tillbaks kom väskan sedan då. 😉 Smart av mig.

 

 

När man åker fram och tillbaks mellan, som i vårt fall, hem och husvagn hela sommaren så är detta toppen. Även om pappa, mannen och sönerna bara ååååhade sig, och oooooojade sig och tyckte detta var världens mest onödiga sak. Vad vet de liksom? 😉

 

 

Själv var jag lycklig när jag packade i alla fall. Det är väl huvudsaken? 😉 Och mamma fick ett par terapitimmar, även om hon som vanligt inte är nöjd med den. ”Den är snedsydd, blah, blah”. Det ser inte jag och jag struntar i det i sådana fall. 🙂 Hantverk gillas!

 

Nu ska jag fiska krabbor med våra gäster!

 

Comments

  1. mamma/mormor Evva-Britt says

    Vad bratt du är nöjd! Huvdsaken! De förstår int viktiga saker…männen!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.