Spark i baken

ebjnaldyna13

 

Soligt uppiggande är nåldynan jag fått av mamma. Den står på mitt skrivbord och inspirerar till skapande av något slag.

 

 

Nä, vad sjutton! Den här infektionen har oss i sitt grepp fortfarande! Om två dagar är det en månad sedan jag blev sjuk, på julafton. I dag blev J. dålig och två av barnen är hemma. Vi pimplar citronvatten, honungsvatten och ingefärsthé och tvättar händer noga, vädrar, köper nya tandborstar, byter handdukar ofta, tar rena örngott ofta, äter probiotika, vitaminer, käkar ekogrönsaker, osv osv… Ändå går skiten runt. Februari ska bli friska månaden, basta!!

Jag behöver just nu en spark i baken för att komma igång lite. Hela förmiddagen har varit seg som kola och huvudet snurrar som tusan. Har suttit i telefon med en ”viktig” person som jag hoppas ska hjälpa mig i vårdkarusellen. Fungerar inte detta får jag anlita advokat, jag har fått nog nu. 18 år av daltande. Någon journalist som vill ha en saftig historia? 😉

Ute skiner solen så jag ska utnyttja ljuset till max. Disken blir liksom lite roligare att handskas med i solljus! Eller, jag försöker i alla fall att tänka så. 😉

Goddag!

 

 

Comments

 1. Krya på er!

  Tack så mycket fötrresten <3

 2. mamma/mormor/svärmor says

  Kramar skickar jag till er allihop!

 3. Förresten, en så söt bild! Lite vass och mjuk på samma gång….

 4. Usch, era stackare!

  Hoppas verkligen du får den hjälp du behöver nu inom vården…

  En bra dag önskar jag dig.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.