Söndagsblues < 10 positiva

På söndagar måste jag alltid kämpa lite extra. Varför är jag så knäpp, haha? 🙂 Jag har lite svårt att njuta av en ledig dag när jag vet att vardagen knackar på dörren. Idag letar jag positiva saker som bara sjutton.

10 positiva

  1. God middag! J. lagade god husmanskost som han sedan även gjorde matlåda av och åkte iväg med till stora sonen. Kärlek!
  2. Paj! Vi slängde ihop en smulpaj av några av alla äpplen som vill tillagas. Fint som snus!
  3. Färgerna ute! Även om det är mulet så lyser alla höstfärger så vackert.
  4. J. tog en långlånglångpromenad i skogen med vår lurvtuss så hon är rastad rejält och sover gott just nu.
  5. A. som har extra ont idag, kan ligga i soffan och kika på serier eller spela utan skolstress eller andra måsten. <3
  6. Jag har haft ett videosamtal med stora killen och följt med honom till Ica mm. Så även om min hälsa säger stopp för att åka till honom idag, så är tekniken guld värd och ger mig ändå kvalitetstid med honom. 🙂
  7. Klockan är bara drygt 16.30 och det är fortfarande ljust ute och mycket av vår lediga dag återstår.
  8. Jag fick ett roligt sms av min lillebror.
  9. Ingen migrän!
  10. Mitt skrivbord är nystädat så jag kan sätta mig där i lugn och ro och planera veckan som kommer. Härligt!

 

OMG!

 

 

Spara

Spara

Speak Your Mind

*