Söndag den 3:e advent

tredjeadvent12

 

 

I dag har vi haft en riktigt go dag. I N G E N T I N G i kalendern! Det var tomt, T O M T. 😀 Vilket innebar att vi bara lullat runt, tagit in granen, julpyntat, gjort julgodis, vilat, slöat och mått bra! Ja, en sanning med modifikation eftersom två av barnen är sjuka, men ändå!

Tyvärr regnar en del av all fin snö vi fått bort just nu. Man kan ju inte påverka vädret ett dugg, men ändå blir jag lite besviken. Jag är verkligen en vintermänniska och blir så mycket piggare när det är vitt och snö ute.

I dag hämtade vi ett par paket som väntade på posten. Det ena var en julklapp från ”min” goa dalkulla Milla. Jag ska visa vad i morgon. Nu är det hög tid att gå och lägga mig, det är ju måndag i morgon. Måndagar är lite….deprimerande.

Kram!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.