Söndag

Så summerar jag ännu en helg. Himla lugn och fin har den varit. I går tränade familjen och själv pratade jag i telefon med en kompis under tiden, (härligt J!)
På eftermiddagen träffades hela storfamiljen hemma hos mamma och pappa. Mest en slump, mor och fars hus är som en fritidsgård dit vi kommer och går som vi vill. Vi erbjöd pappa att åka hem till oss för att få lugn och ro. 😉 När vi ända var samlade hela högen så passade vi på att boka en resa som vi ska göra i sommar. Det blir Danmark en helg för oss alla och både vi och barnen längtar! Tänk att få umgås med kusinerna i tre hela dagar, det är lyx det! Mamma och pappa får väl ta med en karta lugnande var, så ska de överleva de med. 😉

Vi satt ute vid solväggen en bra stund och tvättade bilarna och barnen lekte i trädgården. Det kändes mer som att vi haft påsklov än sportlov med tanke på vädret!

I dag har familjen varit ute i trädgården och beskurit träd och grejat lite. Premiär i uteburen för kaninen. Känns definitivt som vår då!
Själv var jag inne och pulade, för att samla kraft då jag skulle på möte hela eftermiddagen. Från det är jag nyligen hemkommen och det var himla bra möte så det känns gött.

Nu är det dusch för tonåring och läggdags för de mindre telningarna.

Comments

  1. Härligt med något sådant kul att se fram emot! Vart ska ni i Danmark? Önskar er den bästa resan! 🙂 <3

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.