Sommaren 2018

Det här kommer verkligen att bli en sommar man minns. I maj kom solen och värmen och har hållit kvar sitt grepp genom hela sommaren. Juni och juli har varit riktigt varma, tropiska! Med min sjukdom som gör att jag är värmeintolerant har det varit fruktansvärt. Det känns sorgligt att använda sommarhetta och fruktansvärt i samma mening men så har det varit för mig.

Jag opererades i juni och har haft gips på foten hela juli månad. Det har förstås inte förenklat det hela. Jag har inte kunnat bada alls och har badförbud resten av sommaren också. När gipset och stygnen togs bort så glipade såret fortfarande och jag har väldigt ont inne i foten.
Rullstolen jag fick precis innan operationen hade fel hjul och arbetsterapeuten var på semester så jag har stått utan rullstol hela sommaren. Med andra ord har jag varit ganska fast hemma.

Familjen åkte på semester själva och de har gjort många badturer till sjön. Jag har funnits i sovrummet och alla har samlats i sängen mellan utflykterna. 🙂 Hoppas det inte blir vad de minns av sin uppväxt… mamma i sängen dag ut och dag in.

Ja ok, visst låter jag gnällig, men det är svårt att försköna något som varit så…hemskt. 🙁

Jag gläds dock såå med alla barn som fått ett riktigt härligt sommarlov. 🙂 Tänk att de kunnat bada varje dag sedan i maj, i stort sett! Fantastiskt!
Barnen har haft vänner här från och till och huset är alltid öppet för alla kompisar de har. Jag älskar att höra deras skratt och alla bullriga tonårsröster, deras underbara humor och deras kloka tankar om livet. Tonåringar är helt underbara och ger mig energi! Visst ger de en en och annan utmaning också, haha!

Nä, nu blickar jag framåt och hoppas att augusti och september bjuder på lite svalka och en gnutta kraft för mig att komma på benen.

Det här var min sommar 2018, som jag kommer minnas och ha med i ryggsäcken lång tid framöver. Sjukdomen ska inte knäcka mig den här gången heller, så det så! =)

 

Comments

  1. Stor kram till dig <3 Det låter oerhört tufft och jag hoppas att hösten blir bättre för dig på alla vis.

  2. Det låter oerhört tufft såklart och jag förstår att detta blir en sommar du minns på ett annat sätt än många andra. Hoppas foten läker på bästa vis och du snart är smärtfri. Du skriver så fint om tonåringarna och så härligt för dem att ha en plats att komma till där dörren alltid är öppen.. det är fint <3. önskar dig (och mig) regn och lite svalare dagar inom kort.

    Varm kram från Liv

    • ::Ulle:: says

      Tack snälla, fina Liv. Livet är inte alltid lätt men det finns alltid fina saker att fokusera på! 🙂 Jag har många sådana finheter i mitt liv.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.