Snicksnack

Jag kikade in på min statistik i går och såg att jag ständigt får nya besökare här och många är återkommande. Jag har alltid haft min sida låst för sökmonitorer för att det har varit en familjesida, men sedan jag ”låste upp” sidan och i stället lade alla privata inlägg bakom lösen så har sidan fått betydligt fler besök.

Det kräver kanske att jag presterar lite här eller? 😉 Nä, jag fortsätter som jag gör, lite allmänna inlägg om allt och inget. Jag skulle kunna nischa mig här men jag vill inte ha en renodlad EDS-blogg, eller NPF-blogg, eller pysselblogg, eller kanske hundblogg som är några av mina stora ”ämnen” i livet, utan jag får spreta bäst jag kan med all möjlig röra. 😉 Ibland flera inlägg om dagen, ibland många dagars uppehåll. Allt beroende på hälsostatus, familjestatus, kraft, ork och intresse. 🙂

Men…för min egen del så skulle jag vilja fotodokumentera mer. Det är mitt stora intresse och det är utan krav på kamerainställningar etc. Bara vardagsfoto på vad vi gör och inte gör. Jag gillar att kika tillbaka själv och påminnas om vad det var vi gjorde. Man glömmer ju så inibänken snabbt! Fortfarande är jag dock väldigt snål med djupanalyser och annat. Jag väljer att fokusera på glädje och guldkorn. Det mår jag bäst av. 🙂

Tja, det var ett snurrigt bluddrande så här på fredagkvällen.

Ha en fin kväll hörrni!!

Comments

  1. Ja, det är ju därför jag har sidan jag med… för att minnas lite vad vi pysslar med och visa det för framför allt min familj och vänner. Men jag kan känna att jag är lite väl spretig här kanske, men jag undviker att skriva om privata saker och då blir det lite ”glättigt” kanske.

    Men idag har jag fotodokumenterat, hurra hurra. 🙂

  2. Jag har sidan min lite så med, mest för jag ska kunna kika tillbaka och random-pluginet jag har klickar jag ofta på för läsa själv om de 7 åren.

  3. Fortsätt på det sätt du alltid gjort, skriv om det DU tycker du vill skriva om just då – det är din blogg :O)
    Kramar till hela familjen!!!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.