Skov, skov go away!

20121025-095508.jpg

Enligt en del så ska inte min sjukdom gå i skov men det är vad jag hoppas på ändå. För annars betyder det kanske att jag kommer fortsätta att ha så ont som jag har nu. Det sitter långt, långt inne för mig att söka akut hjälp, men det var jag tvungen till sent i går kväll. Jag träffade en väldigt bra läkare och jag hoppas det leder till lite öppning för mig i vårdkarusellen.

Idag försöker jag vila så gott det går, har mycket sömn att ta igen, men det är svårt att slappna av med så pass stark smärta som jag har.
Men ja, ja, jag är ju inte sämre än att jag kan ligga och glo i iphonen, om än med kräkspåse bredvid.
Det ska väl bli människa av mig med någon gång kan jag nog hoppas.

Tjing!

Comments

  1. Mamma/mormor/svärmor Eva-Britt says:

    SCHAAAAS DUMMA SJUKDOM!
    Du förtjänar MYCKET BÄTTRE! Kram!

  2. Nu vill ja ha den där jättestora OGILLA-knappen….
    Fy tusan att du ska behöva ha det sådär.
    Kram på dig finaste fina <3

Speak Your Mind

*