Så kom snön och kylan

Igår snöade det och idag kom kylan. ÄNTLIGEN! 😀 Barnen är glada, jag likaså. Lagom till första advent som infaller nu på söndag. I morgon är det ju 1 december och nedräkningen inför julhelgen startar.

Knarrande, gnistrande snö. Det är en av de saker som får mig på riktigt gott humör. Allt detta mörker som varit hela november månad som vi har bakom oss. I dag sken till och med solen en stund, halleluja eller nåt! 😉

Barnen har varit ute massor och vi har (förhoppningsvis) lagt sjukdomen bakom oss. Det måste varit vanlig magsjuka trots allt.

 

Som jag skrev innan så börjar min julkalender här i morgon. Det kommer att bli jättekul tycker jag! Jag har en del små spännande vinster i potten och en del pysseltips inför stundande jul.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska läsa lite i en väldigt intressant bok som jag tänkte recensera någon dag.  Go kväll!!

Comments

  1. Åh så vacket. Vi har ingen snö här vid norrbottenskusten än…men den kommer…

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.