Rum åt tweenie, part 3

tweenieroom135Nu är rummet klart! Förberedelserna såg ni här och här. Vi är jättenöjda, lite småfix kvar som alltid går att göra, bland annat en taklampa, men i övrigt, inflyttat och klart. 🙂
tweenieroom134Jag har inget vidvinkelobjektiv så det blir lite detaljbilder först. Stolen vid skrivbordet är inte jordens snyggaste, men ett måste vid de besvär han har.

tweenieroom133Älgen fick följa med en trappa upp.

tweenieroom136Smurfsamlingen

tweenieroom131Brusig mobilbild, men en liten kik åt andra hållet. Lillasyrrans rum utanför.
Hon ska få en vägg så småningom, men vi avvaktar lite då vi ska se om det går att bygga en garderob i hallen utanför. Jag hittade skjutdörrspartier på Skånska Byggvaror som är för snedtak. Verkar toppen för oss!

tweenieroom132Litet, men mysigt och alldeles tillräckligt som barnrum. 🙂

 

 

 

Comments

 1. mamma/mormor/svärmor says

  Det blev kanonfint hela hans rum. Roligt för Albin att få lite nytt, han behöver lite uppmuntran (som vi alla behöver såklart).
  Kram

 2. Wow!! Jösses vad fint. Albin är jätteglad kan jag tänka mig. Kram

 3. men det där blev ju jättebra. Fräscht… jag skulle gärna göra om i vitt åt bus.. men vi avvaktar.. han få bli lite större och i samband med att vi sätter nytt på väggarna om X-antal år tänkte vi till på möblemanget

  Svar: Draperierna i taket sitter på vanliga gardinspiraler. En kort i fotändan och en lång (med ögla på mitten så den inte ska hänga ned) efter långsidan. Den har suttit där sen han var ett år ungefär och vi har avverkat lite olika färger på ”draperier”… Och fortfarande vill han ha igendraget till natten.

 4. Jättefint! Förstår att rumsinnehavaren är nöjd! 😉

 5. Vad bra det blev!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.