Pyssla med naturmaterial

Vår dotter M. 8 år är ett stort fan av programmet Pysselskogen. Hon blir så grymt inspirerad av det och hittar på massor av olika pyssel själv efter de avsnitten. I dag slocknade jag på soffan och under tiden pysslade hon oavbrutet i 3 1/2 timme! Hon kom och visade sina alster då och då bara… Jag har inte hunnit ta kort på infernot på köksbordet men jag ska se om jag hinner innan vi städar undan. Kvällsmaten fick vi äta i vardagsrummet, haha.

 

Jo, i alla fall, vårt pysselmaterial, också kallat ”halvfabrikat” på etiketten på lådan är nu slut. (Vad är halvfabrikat frågade dottern för ett tag sedan 😉 ) Det var massor av piprensare, flirtkulor, tandpetare, klädnypor, magneter, glasspinnar och så vidare. Nu är det helt slut det kostar ju lite att köpa in. Men M. vill ut i skogen och samla pysselmaterial och hon har frågat så länge så nu har vi börjat samla. Det får bli en hörna med det sedan, jag ska visa när det är klart.

Jag blir otroligt sugen på att själv titta på Pysselskogen. 🙂

Speak Your Mind

*