Perioder av insomnia….

 

20120912-012746.jpg

…och jag passar på att lyssna på fin musik så här mitt i natten. Jag har också hunnit med några podradioprogram. Kropp och själ, P1, som gick tidigare idag (nåja, igår för att vara korrekt) var häftigt! Man fick lyssna på en hjärnoperation. Neurologer har min fulla respekt! Har bara träffat trevliga sådana dessutom.

Nä…insomnia alltså. ”Full” smärtbehandling ger noll sömn men avslappnad kropp. Ibland väljer jag sömn, ibland måste jag välja smärtlindring. Det gäller att väga skålarna hyfsat lika i alla fall.

Nu ska jag klia Nessy på magen och putta M. närmare maken. Sängen är som vanligt fylld till bredden.

God natt!

 

20120912-014445.jpg

Kör även mental träning…. ”Jag har inte ont, jag kan springa”. 😉

Comments

  1. Lina/Piraya says:

    Huu vad jobbigt att inte kunna sova! Blir (som ssk) lite nyfiken på vad det är för smärtstillande som har den negativa bieffekten? Jag kom förresten på att jag ju skulle svara dig om hälsporre – jag tar och gör det direkt!

    Kram!

Speak Your Mind

*