Påskhelgen 2012

 

Påskdagen idag, skönt med några dagars ledighet till!
Helgen är full med orienteringstävlingar så vi har att göra. 🙂 I natt ska det dock snöa, det ser inget vidare ut för morgondagens tävlingar!

I går gjorde vi dessa ägg medan halva familjen var ute i geggan och sprang. 🙂 Vad de såg ut när de kom hem! Lera från topp till tå. Orienterare är ett härdat folk får jag nog påstå…

På eftermiddagen blev det middag hos farmor och farfar. Alltid lika gott!

För de som gillar sill. 😉

Tårtan är tradition på mannens sida av släkten. Både på jul och påsk.
Inte mig emot! 🙂

På kvällen hade vi gärna gått till påskelden och det var ledsna barn som hatade sin mammas sjukdom där ett tag. ”Alla andra är där”. Men tyvärr, jag kom inte ut ur bilen så det var kört. I bland blir jag inte så besviken utan bara vrålarg på den här jäkla skitsjukdomen. Det går så upp och ner så att man inte hinner med själv.

Nu ikväll har vi spelat Bingolotto.  Vi har gjort det en gång innan med barnen och de blev så glada förut när vi kom hem med lotter. Alla klarar av att ”dutta” själva, även 7-åringen och vi håvade in storkovan! En ny lott. (Kan man inte gå till påskelden får man skämma bort ungarna på annat sätt. Bingolotto känns helt ok. 😉 )

Nu är det sängdags! Orienterarna ska upp tidigt!

Gonatt!

Comments

  1. Söta ägg, god mat och tokigt detta med kroppen som säger ifrån. Jag har inte varit särskilt okej sista veckan eller 2 med men du är ju mycket sämre så jag kan mer än förstå hur det är.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.