Ogräs

Vi struntade i att städa och gick ut i stället. Fikade på altanen, det var soligt men lite kyligt  och vi har varit i trädgården hela eftermiddagen och kvällen. Skördade massor av rabarber som A. sedan rensade helt själv. Så när vi kom in var det bara att göra paj och kräm. 🙂 Himlars god kvällsmat. 🙂

 

Men HUR mycket maskrosor är det i gräset egentligen? Jag skulle inte bry mig om det om det nu inte var så att vi bor så tätt som vi gör och grannarna bryr sig om deras gräsmattor…. Så det blir till att rensa. Har köpt en ergonomisk sak så att vi slipper ligga på alla fyra i alla fall. Försöker hålla gräset kortkort så att det inte blommar så gult också. Då syns det inte så väl vem som är syndabocken i kvarteret…;)

 

 

 

Lite ny jord i landet och hos kaninen för att gräva i blev det också. 🙂 Härligt med utefix, även om verkligheten kom i kapp när vi kom in på kvällen…. Tvätt…tvätt…räkningar…disk. Jaja, det står kvar i mörrn med. Go natt!

Comments

  1. Wow, var köpte ni den ergonomiska saken och vad kostade den? Jag spanade på den som de gör reklam för på tv (Fiskars) men tyckte att 400:- var lite väl saftigt för något som jag inte vet om det faktiskt funkar. Men den där ser ju att ta upp dem med rötterna jättebra!
    Rabarber är mums, jag håller med!
    Kram

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.