Nu, eller då

::För ett år sedan

Hade jag tre barn på samma skola, enda året det kunde inträffa, både då och i framtiden. För exakt ett år sedan visste jag dock inte att det skulle bli ett av våra tuffaste år någonsin. Tur det. Att jag inte visste det alltså.

::För en månad sedan

Hade vi semester och var vid havet. Badade, spelade spel, kivades, slappade, njöt och kämpade.

::För en vecka sedan

Var det fortfarande sommar, i alla fall om man går efter månadens namn. För exakt en vecka sedan var jag på roadtrip med min bästa vän och kärlek J.

::För ett dygn sedan

Satt jag exakt här i soffhörnet och hade en lugn och ro-kväll ihop med barnen och J.

::För en timme sedan

Åt vi kantarelltoasts som J. gjort och som var jättegoda.  Svampen var från en av alla farfars skogsturer. 🙂

::För fem minuter sedan

Funderade jag på om jag skulle gå och lägga mig eller skriva lite här. Vad valet blev märker ni ju.

::Nu

Lyssnar jag på lite skön musik i hörlurarna eftersom TV:n står på samtidigt. Det är Arn på tv:n. Bredvid mig ligger ett stycke 7-åring och sover och längst bort i soffan ligger J. och kikar på just Arn. I fåtöljen snett framför mig har A. krupit ihop som en kringla och somnat så. 🙂 L. är hos mormor och morfar som ofta på helgerna.

God natt!

 

Comments

  1. Eva-Britt says:

    Älskar er…myckeet

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.