När man är 7 år…

….. så är julen en stor högtid. Pyssel, förberedelser, förväntningar, hemlisar..ja allt tror jag. 🙂 Min ljuvliga 7-åring kommer hem från skolan med julklappar till mig, som jag får öppna direkt, eftersom det pirrar av förtjusning i henne. -Berätta inte för fröken, hon sa att de skulle sparas till julafton.

Så det blir våra hemlisar, alla små fina saker hon ger mig. Kvittar ju om jag öppnar nu eller nästa lördag. 🙂

 

 

 

 

 

Oh, så vackert det är i dörröppningen. 😉

Detta har hon också fixat.
I bland skulle jag vilja vara barn på nytt. Tänk på all magi som man kände….

Comments

  1. Eva-Britt says:

    Tänk… jag kommerihåg att du var exat lika dan som sju (4,5,6,8,9)åring också. Härlig tid! Kram

  2. Underbart!!!
    Kram <3

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.