Memory Lane

3feb074 Men titta vad jag hittade! Mina tre troll 2007… Åh, time flies!
Vad mycket som har hänt på de där åren. Nästan som en hel livstid men ändå bara sex år sedan… En del minns jag lite luddigt eftersom det varit lite tungt stundtals. Jag tror att jag någon dag ska sätta mig och försöka minnas bakåt. Skriva ner och sortera i minnet. Så mycket tufft som hänt, men SÅ mycket fint. Vardagshändelser, skratt, utflykter, galghumor, Nessy, husvagnen, läger, storfamiljen, små resor och mycket mer!

Jag är så glad och så tacksam.

Comments

  1. Mamma/mormor/svärmor says:

    Herregud vad tiden går fort. Jag blir så himla tårögd när jag ser såna här bilder. Och jag förstår att det är svårt att komma ihåg allting. Ni har haft en väldigt tuff och turbulent tid, men jag säger det igen: ni är helt makalösa att klara av alla tuffa bitar. Och barnen är ju så underbara så man man bara vill gråta. Jättemycket kramar till er .

  2. Kattis says:

    Vad roligt att du skriver igen Ulle! Har saknat detta! Visst går tiden fort, tycker inte det va längesedan vi satt här ute på vår gamla altan och fikade med två nästan ettåriga pojkar! <3 Jag ska komma förbi med "Lilla rucklet" 😉 Har inte glömt det…. Längtar också tills du får en ny kamera så du kan lära mig allt!! KRAM

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.