Maten

Ett par dagar innan nyårsafton läste jag det HÄR receptet och blev så sugen. J. gjorde detta på nyårsafton till oss och det var kanongott. Vi valde dock rostbiff i stället för oxfilé. Jag tog lite bilder, men min kamera är verkligen lite upp och ner, vissa dagar går det att fota, andra inte. Så inga foton från vår nyårsmiddag här tyvärr.

Till efterrätt gjorde han Hjortronparfait, mums!! Hjortronsylten var DYR så vi åt med andakt. 😉 Dåligt hjortronår i år, någon norrlänning som vet?

I går, på nyårsdagen tog jag ett par foton med lillkameran på vår heta gulasch. Jag gillar verkligen att matlagning är ett stort intresse för J. Jag hatar  ogillar att laga mat. Tycker faktiskt mer om att plocka disken och sådant efteråt. (!) Och det gillar INTE J. 😉 Så vi är rätt så synkade i köket då… haha.

1jan132

Gulaschsoppa på J:s vis. God!

1jan131

Vi har en liten hyacint kvar som ska slå ut. Men i dag åker resten av julen.

1jan133

Varmt och gott i busvädret. Det öste ner igår så all snö är borta. Buääääh!
Idag är det sol och blå himmel så jag står ut. 😉 Men mer snö hoppas jag på, det är ju 2 månader kvar till sportlovet så mer vinter önskas!

Comments

  1. Guuud så gott det ser ut!:D

  2. annelie says:

    Mums! Gulaschen ser grymt god ut!

  3. Även vi körde rostbiff på nyår. Våran köttbit behövde ”bara” 10 timmar i ugnen, men så var den på 4,5 kilo också.
    God fortsättning 🙂

  4. mamma/mormor/svärmor says:

    Vad fint ni har det bordet. Det är annat än här hos oss. Å andra sidan hinner man inte tugga klart här förrän Pappa har börjat duka bort!

    • Ha ha ha! Sant! Men jag ska visa hur det ser ut efter att vi har ätit någon gång. Ja, det vet du kanske. ;))

  5. Jag såg också det receptet och ska testa nån gång…

    God fortsättning på året.

Speak Your Mind

*