Linas matkasse dag 1

linasmatkasse14dGenom Buzzador får vi denna veckan prova på Linas Matkasse! Vi har valt en barnkasse och igår kväll dök budet upp med en stor kasse mat till oss. Oerhört bekvämt!

linasmatkasse14aMenyn på vårt kylskåp har aldrig varit så här spännande. 😀

linasmatkasse14cHär är lite av det som skulle tillagas idag. Det var örtig köttfärssås med spaghetti och paprikasallad som var måndagens middag. Snabbt och enkelt men med en rolig touch av olika örter och inte en grillkrydda så långt ögat nådde! 😉 Pesto är något jag aldrig haft i färs förut, men det var jättegott!

linasmatkasse14bBarnen åt med god aptit och jag tyckte också jättemycket om det. Det är för fyra personer och idag åt just fyra, men det blev massor över så det bådar gott inför resten av veckan eftersom vi är fem i familjen när alla är hemma.

Vi kommer med all säkerhet fortsätta med en kasse då och då, för det var väldigt kul att laga mat när man bara kunde följa en färdig meny på det här sättet. Tummen upp!

 

 

Comments

 1. Va kul. Detta missade jag….
  Kram åsa

 2. Åh, jag bara älskar matkassekonceptet! 🙂 Att någon annan redan har tänkt åt en, och att alla ingredienser finns hemma.
  Vi provade Linas (bara namnet liksom!! 😉 ) förra hösten, och gillade det massor. Valde dock att gå över till vår lokala Icas istället. Dels för att priset är mycket bättre (595 för fem rätter, istället för 579 för tre på barnkassen), och det är mera mat så att det ofta blir rester till matlåda över. Men också för att man kan se menyn i förväg och välja att låta bli att köpa kassen den veckan om det är rätter som inte faller oss i smaken.
  Kul att ni var nöjda.
  Kram

  • Åh, vad bra med en lokal affär som anammat matkassar! Här är närmsta några mil bort men jag ska definitivt kolla upp det. Priset väger ju in en hel del, likaså vilka varor som används. Sedan skulle jag önska att man kunde lägga till ett par portioner då vi ju är fem med hungriga tonårsgrabbar i familjen. Men det kanske kommer. 🙂 Idag blir det lövbiffsrullader! 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.