Låt oss prata väder

Det är väldigt varmt ute för att vara november måste jag säga. Känns inte riktigt som vi fått en ruskhöst än, det är ju skönt i och för sig. Och jag gillar vinter. Vissa gör det inte (känner ett par ja, hehe). Jag satt och kikade på foton från våra senaste vintrar och jag njuter. Jag hoppas snart det börjar frysa på lite.

 

 

 

 

 

 

 

Comments

 1. Längtar faktiskt oxå efter vintern nu….
  Börjar tröttna på all geggamojja å gråvädret!
  Kramar!

 2. Kolla bloggen förresten, har uppdaterat lite 🙂

 3. Vad är det med folk? Kallt, jävligt, dyrt, skapar extra jobb som inte genererar nåt….

  Hualigen. http://www.April.nu

 4. Ååh underbara snö, hoppas det kommer mkt i år också! Jag gillar vintern mkt mera än hösten. Det här novembergråa och fuktiga är allt annat än trevligt om man frågar mig. Fast med förra vinterns elräkningar i färskt minne det är inte så dumt att det är milt nu på hösten. Vintern kan få vänta en månad till i alla fall tycker jag 🙂 Sen vill jag ha lagom kallt (-5 minus, inte 20!) och snö.

  Vad gulligt med vovven i sängen här nedan 🙂 Sover hon alltid där? Vår Majakatt tycker att det är höst nu, så då sover hon hos mig. Underbart mysigt! På somrarna väljer hon svalare platser.

  Kram

  • Lina, så bra med tanke på elen, ska njuta lite extra av den milda hösten pga det. 🙂 Ja, -5 till – 10 är perfekt, man ska kunna vara ute länge i snön! Tänk om man kunde styra vädret lite. 😉

   Ja, Nessy sover oftast nere vid min fotända, men när det blir för varmt hoppar hon ner på golvet. Jag älskar att ha henne i sängen, ja det gör hela familjen men hon väljer helst att ligga hos mig.

Speak Your Mind

*