Kvällspicknick

 

Barnen ville åka på picknick idag men det hann bli kväll och mörkt innan vi kom iväg. Vi tog med ficklampor och ljuslykta, matsäck och fårskinn och åkte till skogen. Det blev faktiskt väldigt mysigt och barna tyckte det var spännande. De klättrade i träd med mera och turades om att lysa med ficklampan åt varann.

 

 

Fika smakar alltid mycket godare ute i naturen. 🙂

Nessy, som ju var nybadad, fick ha på sig sin overall. Jösses så bra! Vi fick den av en mycket snäll tjej som har två egna havanaiser. (Tack S!). Hennes små ulltussar hade vuxit ur overallen men på Nessy passade den utmärkt. Alla foton jag har tagit på henne har blivit så dåliga, men jag ska ta något nytt så ni får se. Hon ser oerhört rolig ut men vi får låtsas att hon är skitsnygg. 😉 I början gick hon med raka ben och skuttade fram som en konstig, halt hare eller nåt. Men som sagt, den är jättebra och speciellt i en lerig skog sent på kvällen. När vi kom hem var det bara det yttersta på tassarna vi behövde skölja, och så hela dressen såklart. Den var lerig. Tack igen S. Om du kikar här så vet du att vi är så tacksamma och nöjda! =)

Comments

  1. Vad kul att overallen passad. Det är så kul att kunna ge bort saker som nån annan behöver bättre. Jag har nyss hittat hit genom Camillas sida. du är bra på att ta bilder du också.ha det bäst

  2. Eva-Britt says:

    Vad härliga niär. Sånt gillar j u barnen!

  3. Men vad mysigt med en kvällspikninck!
    Kramar!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.