Julverksta´n är öppnad!

 

Nu har vi öppnat 2012 års julverkstad här. Våra nära och kära är luttrade, de brukar få en och annan handgjord klapp under granen. 🙂 Bilden ovan är gammal, från 2007 tror jag… Det är väldigt bra att kika i bildarkivet för att få tips från tidigare pysseljular. Just nu gör M. en  slags girland. Ska visa senare hur den blir. Hon är hemma från skolan idag och då passar ju pyssel och Håkan Bråkans julkalender på TV:n bra.

Själv borde jag. Borde massor. Men har hamnat i soffan till Håkan jag med. ”Bordena” finns kvar i morgon också (tyvärr). Jag har i alla fall passat på att beställa lite mer pysselmaterial och en julklapp. Lite nytta har jag alltså gjort här i från min soffa.

Ha en fin dag!

//Ulle

 

 

 

Comments

  1. Hej!
    Vill du vara gullig (om du orkar) visa lite julpyssel. Milla verkar vara en riktigt kreativ pysslare. Härligt 🙂
    Kram Åsa

    • Ja, gärna! Milla ÄR en otrolig pysslare och vi har nya projekt varje dag här. 🙂 Jag ska visa en del av det vi gör, det är kul!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.