Julswappen 2011

Bild från 2009 års swapp

 

Hjälp!

Det är redan dags för swappen och jag funderar på hur fort åren går egentligen!?
Jag tyckte det var så nyss som jag satt här och förberedde för 2010 års swapp….  Nu har det blivit några stycken genom åren och det är alltid lika mysigt. Uppesittarkvällen ihop brukar vara himla trevlig till exempel.
Förra året var Linda min hemliga tomte och jag har 24 fina minnen från henne här hemma. På förra årets uppesittarkväll var Linda med direkt från sin dator på sjukhuset.
Livet är märkligt och så skrämmande, men också underbart under tiden vi får vara här. Gäller att ta vara på det!

Jag fick bland annat en änglaljusstake av Linda och när vi tänder den här hemma så pratar barnen om Linda och hennes familj. De har aldrig träffat dem men de kan ändå relatera till dem och vi pratar om sjukdomar, döden och om att ta hand om varann. De ser ju att jag är väldigt sjuk och undrar ofta om jag ska dö. Min sjukdom är inte direkt dödlig men deras oro finns där och jag tror att det är viktigt att man pratar om det på deras nivå.

Från julswapp till död och från död till här och nu. Från det ena till det andra som det är i livet med andra ord. Nu väntar livet på mig, om än från en sjukbädd idag, men det får jag acceptera. 🙂

Ha en fin dag och vi ses 1 december om inte förr!

 

 

 

 

Comments

  1. Ja, jag tänker också på Linda ibland även om jag inte träffat henne personligen. Sen tänker jag ofta på dig för en del av dina saker är ju framme året om och framförallt hjärtat som värmer oavsett om det är uppvärmt eller inte..

    Ska bli så kul att se vad alla får i år..

    Kramar

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.