Julklappar!

ladan2015juni

Vips så var vi en vecka in i november och jag är på gång med julklapparna. Vet, lite tidigt för en del, men jag måste för att kunna njuta av ledigheten sedan. Jag har fixat fem julklappar hittills. Vi köper bara till familjen och våra föräldrar tack och lov, det blir berg av klappar ändå på något magiskt vis! =)

När jag får små stunder av tid och ork över så pillar jag med en fotobok till svärföräldrarna. Det tar verkligen låååååång tid att göra en fotobok. I år gör jag en från släktträffen vi var på i somras. Jag vet att mina svärföräldrar inte läser här, de har inte dator eller smartphones (!) 😀 så jag är inte rädd att de får reda på något i förväg.
Just för dem, som inte följer allas liv och leverne på sociala medier, så är ju fysiska bilder och som i det här fallet, en fotobok hur bra som helst. Men det är nog kul för de flesta att få.
Jag gillar temaböcker. Har gjort olika genom åren. En från vår semester i Jämtland, en till grannarna på deras växter och trädgård, ett par olika som summerat familjens gångna år i foton, en på barnbarnen och så vidare. Kul!

 

Comments

  1. ja fotoböcker är kanon… jag gör många..

    • Vad redigt! Det tar ju så lång tid så jag lyckas knappt få ihop en enda, haha! Håller på för fullt med svärisarnas. 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.