Julkalender hos oss!

 

Det drar ihop sig!!

Nästa lördag är det  1 december och då börjar alla julkalendrar! Faktum är att ni även kommer att se en julkalender här hos oss också. 🙂 Det blir 24 luckor fram till julafton med diverse innehåll. Pyssel, recept, utlottningar och annat kul.

Nu kommer barnen snart och middagen bör stå på bordet…So long!!

Comments

  1. Det låter roligt! Vilken jättesöt bild! Håller med dig om inlägget här ovan, att det känns som man bara härdar ut just nu. Idag sken faktiskt solen här, men då jobbade jag såklart. På lunchen klev jag ut på balkongen och bara tankade LJUS, lät solen lysa mig rakt i ögonen ett par minuter. Det var underbart.
    Nästa helg ska stakarna, stjärnorna och ljusslingorna fram! Det ser jag fram emot. Hoppas ni får en skön helg.
    Kram!

  2. Roligt.. det ser jag framemot.. jag älskar julkalenderar.

  3. Men åååå vad du är pysslig!!! Spännande!!!
    Kram på dig!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.