Insats

 

Igår när jag satt i bilen en stund och väntade så tog jag kort på min väska. Ja, just det, jag var uttråkad där i bilen. Men hur som helst så kan jag visa bilden här, för det är ändå en smart grej. Jag letade en väskinsats länge men tyckte det var dyrt. Väskinsats för de som aldrig använt handväska är en insats som man byter mellan olika väskor. I stället för att flytta alla saker. Jag har alltid en massa grejer med mig, som mediciner och första hjälpenstuff till exempel.

Ja, i alla fall, jag hittade en necessär på IKEA  som kostade 39:- och som var så finurlig så att den kan stå öppen med hjälp av en liten metallram. Svårt att förklara, men det fungerar i alla fall jättebra som just en väskinsats. 39:- känns bättre än till exempel den HÄR.

Min väska på bilden är bara en slingbag som jag tror jag har skrivit om förut. Annars ska jag göra det om ett tag, för den är toppen!

 

Over and out.

Comments

 1. Sån necessär har jag, fast inte till väskan 😉
  Däremot har jag en ”väskinsats” jag köpt för nåt år sen, dock börja den bli lite liten…
  Har hittat en ny, större variant på ebay som jag väntar hem för en superbillig peng 🙂
  Kramis!

 2. Ja visst är det bra. Vad folk än frågar efter så har man det i väskan.

  Svar ang. Trind: Ja Trind-nagelstärkare eller Trind Nail Repair som den egentligen heter är JÄTTE JÄTTE bra. Först gör man en intensivkur – lackar alla naglar varje kväll i ungefär två veckor. Lite jobbigt, men lacket torkar jättefort så det kan man göra när man ligger och läser sin kvällsbok. Sen har naglarna vuxit ut en bit och blivit hårda. Därefter brukar jag använda det som underlack. Nackdelen är att man får lite gulnade naglar av det. Men eftersom jag ändå alltid har färg på naglarna så gör det inget. Och det gula går att polera bort om man ids. Men, men… naglarna blir jättestarka.

 3. Så smidigt =)

 4. Jag bär halva bolaget med mig i handväskan och byter väska lite nu och då. Jag har alla prylar i olika necessärer: en för teknik som mp3, USB, hörlurar, pennor och dyl… en för husapoteket, en för smink, zip-påse för tuggummi, halstabletter och dyl. Helt suveränt enkelt tycker jag . Jag håller ordning trots massa prylar.

  • Smart med flera necessärer, jag gillar också att ha halva bohaget med mig. Man har alltid rätt saker vid nödsituationer, haha!

Speak Your Mind

*