I´m here!

frolada13c

Jag försvann lite härifrån, jag har varit väldigt dålig. Men det går ju upp och ner det vet jag. I söndags kunde jag vara ute en stund med familjen, såå, såååå härligt! Direkt börjar det klia i fingrarna inför en trädgårdssäsong.

Nu är det påskvecka och barnen har lov nästa vecka. Det ska bli skönt för dem med ett avbrott, även om det känns som det var sportlov alldeles nyss.

Jag funderar på att omboka mina läkar- och rehabbesök nästa vecka och bara vara hemma med barnen. Vi får se. 🙂

Igår köpte jag fröer förresten. Ett av barnen undrade om jag skulle odla en djungel eftersom det blev ett (väldigt många) antal påsar. 😉 Well, well. Våren är ju drömmarnas tid, vad som sedan blir verklighet är en annan femma. Då har jag i alla fall haft kul under planeringen. 🙂

Ha en fin tisdag!

Comments

  1. Jag tycker du gör rätt i att boka om! Kanske, eller till och med troligen, är det (ombokning, vila, vara med familjen) mer ”rehabigt” än att åka till ett trist sjukhus. I say boka om och gör det med gott samvete! 🙂 <3
    Visst är det härligt att planera och drömma om trädgården. Men ack så frustrerande att inte kunna genomföra alla planerna själv pga dum kropp. Kram!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.