Hyra bil?

Idag lånar jag ut min sida för ett sponsrat samarbete med Statoil. Jag tyckte det var ett passande samarbete då vi använder oss av deras biluthyrning med jämna och ojämna mellanrum och det med belåtenhet. Så låt oss prata lite hyrbil här vetja!

När vi åkte på semester för något år sedan hyrde vi en minibuss. Vi var fyra familjer som skulle åka ihop så vi använde två personbilar och så minibuss. Vi fick gott och väl plats med rullstol och barnvagn i lastutrymmet på minibussen, plus alla resväskor och sedan hade alla god plats utan att trängas hela vägen. Det var bara lite tjafs om vilka två som skulle sitta där framme med föraren hela tiden, haha. Spännande att åka tre på rad.

hyrbil2016
Vi hyrde även minibussar med mitt fotbollslag till bortamatcher långt bort och jag minns att det var bland det roligaste som fanns att åka med hela gänget och tjattra. Undrar om våra tränare tyckte det var lika roligt att köra? 😉
Statoil har biluthyrning i hela landet, inte bara för minibuss. Faktiskt även lastbilar och så givetvis släp vilket är något vi hyr regelbundet. Man kan ringa, men även boka via hemsidan eller appen, supersmidigt.

Hos Statoil garanteras du alltid vårt lägsta pris. Systemet räknar ut det för dig fördelaktigaste priset utifrån din hyreslängd och körsträcka. Vår unika prismodell där trängselskatt i Sverige alltid ingår ger dig ett enkelt och prisvärt erbjudande.

Man kan söka efter närmaste Statoil biluthyrningsställe per län om man vill. Ibland vill man kanske hyra bil i förväg när man kommer långväga ifrån och det är lätt att se vad som finns tillgängligt. Det finns alla möjliga storlekar på bilarna.
Hoppas Ni undersöker saken närmare om Ni är i behov av detta i framtiden. Enklare kan det inte bli!

 

 

 

 

Comments

  1. Bra det, jag kan också rekommendera detta. Så trevligt det är att åka många i bilen tex

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.