Höst

Igår var det SÅ varmt här! Riktig sommarvärme och egentligen borde man kanske varit på stranden för att suga ut det sista av värmen. Men jag hade en riktigt jobbig dag med min sjukdom, så jag fick gladeligen finna mig i att vara hemma.
Jag tog i alla fall kryckorna och gick ut i trädgården en kort stund. Jag plockade lite blommor och precis då kom farmor och farfar förbi. Jag sa till dem att jag plockar in lite sommar för jag såg på väderprognosen att det skulle bli ruskväder. 🙂 Och ser man på, prognosen stämde (!) för idag har det regnat ofantliga mängder. Blommorna sackar ute i trädgården men här inne har jag i alla fall små söta buketter, hehe.

Igår postade Leila (kock-Leila) ett så lockande recept på hennes Facebook-sida. Jag låg där helt handikappad och ville SÅ innerligt baka den där pajen. Jag är inte så mycket bättre idag, men barnen är ju i skolan så jag kanske kan få lite energi att få ihop den där kakan. Det blir mitt mission idag! =)

Våra äpplen i trädgården ruttnar bort för oss, men jag är så tacksam ändå, vi har ju faktiskt använt alla rabarber i år. 🙂 Man kan inte få allt här i livet… 😉

Över å ut.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.