Honung och kamomill

Är hemma igen och här möttes vi av ett gäng halsflussiga barn. 🙁 A. mår sämst och får åka in till vårdcentralen nu men vi andra tror jag väntar till den vanliga VC öppnar. A. behöver antibiotika så att han kan få i sig mat och dryck.

Jag dricker kamomillthé med honung och hoppas att det hjälper naturen på traven. Jag har haft mitt halsont i två månader.
Fram och tillbaka, värre och mindre ont, upp och ner. Segt! Jag tror att det är jag som smittar barnen. Tänk om man kunde träffa en läkare som vi mötte en gång, som behandlade oss alla med penicillin trots att det inte gav utslag på bomullspinnen på oss alla. Först då slutade skiten att gå runt i familjen.

 

Comments

  1. Fy så trist med dessa sjukor!
    Det bästa är väl att behandla hela familjen på en gång så ni slipper smitta varandra…
    Kram!!!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.