@ home

Efter nästan en månad hemifrån så är jag äntligen på plats hemma igen! Mer om sjukhusvistelsen i de låsta inläggen.
Familjen har sagt att de fixat med ett hemligt projekt under tiden jag legat inne, men inte yppat ett ord om vad. När jag kom hem så möttes jag av den här skylten i hallen:

 

Min kära gubbe är rätt kul faktiskt. 😉

Sedan fick jag en rundvandring här hemma.
I vardagsrummet var det ny tapet (jag hade kikat på den hos min ena bror så de visste att jag älskade den!) Oj, så fint! Det var så slitet i vardagsrummet innan!
Allt var klart kring fönster och altandörr, med fönsterbrädor mm. Sedan var det nya gardiner, nya ljusstakar, dukar, fräscha blommor, inredningspiff, soffkuddar, ljus, lyktor i fönster mm. Allting inköpt på Indiska och passar perfekt till nya tapeten. Mållös!! I hallen var lite lister på plats. Amen!!

Sedan visades jag ner i källaren och in i tvättstugan. Vår gamla, sunkiga tvättstuga var tiptop! Nytt golv, ny golvbrunn,  nymålade väggar, nymålat tak, ny gardin, en lång bänk med hurts under, ny belysning, mm. (Och alla tvättberg var borta.)  OJOJOJ! Vilket jobb alla har gjort!

Allra sist hade ett proffs varit här och städat i sex timmar! (Mycket svinto hade gått åt. 😉 )

Vi avslutade rundvandringen med tårtkalas!

Jag är fortfarande helt mållös, det är verkligen en present som jag alltid kommer att minnas. Tänk att inte ens barnen har försagt sig.

TACK allihop som varit inblandade på ett eller annat sätt. Framför allt tack till dig J. som visat ytterligare skicklighet på din projektledning! 😉

//U.

Comments

  1. Eva-Britt/mamma says:

    Vi älskar dig och vill att du ska känn a dg extra välkommen hem!

  2. *GILLART*

  3. U N D E R B A R T ! ! ! ! !
    Och det är du värd <3

  4. Åh vad fint det låter! Vilken fantastisk familj du har. Kan du inte visa bilder? Vi har också sunkig tvättstuga (anno 1979 med världens fulaste tapet) och jag vill gärna ha inspiration:-)

    Kram

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.