Helgen som gick

orientering23mars13Ojoj, en fullspäckad helg har vi haft. Barnen och J. har varit fullt sysselsatta ute i skogen med orientering, skogsröj och andra förberedelser inför orienteringssäsongen. De är alla helt möra i kroppen nu i kväll efter så många timmar ute i flera dagar. Härligt!

Själv har jag hunnit med ett möte och en halv pysseldag. I går hade vi möte med en förening jag är med i och det var jättetrevligt och tog inte lång tid så jag var hemma tidigt. I dag var det pysseldag med några kompisar men efter ett par timmar kom auramigränen som en blixt från en klar himmel, bokstavligt talat, så jag fick skjuts hem och sov resten av dagen. Tack Zomig för att du tog det värsta.

En mycket händelserik vecka är till ända. Den känns faktiskt som en hel livstid, är så trött nu och har fortfarande träningsvärk från alla kräkningar. Jag kräks när jag får svår smärta och det är ju bra, eftersom jag uppenbarligen tränar muskler jag sällan använder i vanliga fall. Det finns positiva saker med det mesta. 😉 Så nu är det verkligen over and out.

Förresten, jag fick en rolig överraskning idag, men det berättar jag om en annan dag. ZZzzzov gott!

Comments

 1. Aktiva helger är roligt, om än jobbiga. Vi har haft en sån. Blev helt annorlunda än vi tänkt oss. Men inte ett dugg sämre. Snarare tvärt om.

  Svar: Jag behöver ju inte bilen på vardagen. Det gör dock maken. Men den behövs ju ändå, liksom. Nu ska jag bara lära mig köra en så stor bild. Jag är lite orolig för parkeringen, faktikt.

  • ::Ulle:: says:

   …man kan välja stora parkeringar, haha. Det gör jag med vår V70….vågar inte chansa. 😉

 2. Men vännen då! Sjukhusvistelse igen:-( Inte kul för fem öre, men kanske ändå ”skönt” då man mår som värst, då är det svårt att orka med vardagen hemma… Otroligt vacker låda din mamma pysslat ihop! Lyckliga du:) Bad min mamma att sy en tröja till Max med ett tyg jag köpt. Det var två år sedan nu och tyget ligger fortfarande orört hemma hos henne *suck* Hon har inte haft tid…

  Jag hoppas så¨att du mår bättre nu och att du får en bra vecka ihop med din fina familj! Stor kram!//Tanja

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.