Helgen i Borlänge

IMG_5847.JPGI fredags åkte jag till Borlänge för att delta på konferensen. Jag är i stort sett aldrig ute så här eftersom jag sällan orkar det, så jag satt och flinade för mig själv när jag tittade ut genom tågfönstret och såg alla fina sjöar och gula löv som glittrade i solen. Magi! Att läsa lite, lyssna på ljudbok och ta det lugnt. Precis vad jag behövde! Att sitta några timmar på ett tåg (jag stod upp en bra bit på grund av ryggh*lvetet men ändå, ändå!!) och jag är lyrisk. Inser att mitt hem inte bara är min borg utan även ett fängelse på grund av min sjukdom, men det är ju ett annat inlägg, nu skriver jag om glädje! 😀

IMG_5846.JPGFramme i Dalarna väntade en hel dag med Camilla, eftersom konferensen var först på lördagen. Får ju passa på att träffa henne när jag kan eftersom vi ses så sällan! <3 Vi åkte till Falun en stund och besökte en fantastisk matmarknad.

IMG_5845.JPGSedan åkte vi till Borlänge och handlade lite på Kupolen. En nyöppnad Lager 157 var inte helt fel. Vill ha det här också! 🙂

IMG_5796.JPGSom avslutning på vår (halv)dag åt vi middag på Broken Dreams. Kära nån så gott!

IMG_5797.JPGEn ”starter” räckte gott och väl som en hel middag. 🙂 Tack Camilla för en härlig dag! Alltid lika underbart att ses!

IMG_5848.JPGPå lördagen deltog jag på konferensen vilken var kanon. Man blir alltid lika taggad att åka hem och fortsätta jobba för våra rättigheter. Dalarna skötte helgen med beröm godkänt! =)

IMG_5822.JPGDet bjöds på förstklassig underhållning på kvällen. Attention anordnar ju detta seminarie varje år och representanter från de olika lokalföreningarna får delta och det är också alltid en lokalförening som är värd så att vi får besöka olika delar av landet och inte bara huvudkontoret i Stockholm. I år var det alltså Dalarna, förra året var det vi och nästa år är det Skåne som är värdar. Något lokalt förankrat som underhållning på kvällen brukar vara en av de stående punkterna.

IMG_5841.JPGGood Bye Dalarna! 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.