Google Reader försvinner

readerlogGoogle Reader försvinner den 1 juli och det är rätt så tråkigt enligt moi. Jag har testat bloglovin men jag tycker inte den tjänsten är alls lika bra. Nu har jag importerat allt jag hade på googles läsare, till bloglovin så att inget försvinner för mig, men jag tänker nog ändå leta efter bättre rss-läsare.

bloglovinlog

 

Man kan skriva på en liten ”keep google reader”-lista HÄR. Vet inte om det är något som jätten Google tar hänsyn till dock. 😉

Alternativ till Reader kan vara Feedly, Newsblur, eller The Old Reader. Jag har inte testat någon av dem, men får väl göra det vid tillfälle.
Några andra rss-tips?

 

 

 

Comments

 1. Jag har mest kört via Firefox och sett till exporterat/importerat till mina 2 andra datorer men kan ju förstå det upplevs som ett väldigt ”tapp” om Google Reader försvinner det jag testat och inte minst då Google Chrome saknar allt var RSS vill säga.

 2. Håller med!!!!!!!!!!!!! Är så sjukt nöjd med Google Reader och gillar inte alls Bloglovin…. Hittar du nåt intressant så hojta till, själv har jag inte påbörjat sökandet än….
  Kram!

 3. Jag tycker tvärt om…bloglovin före google reader. Har provat båda…

  Men jag antar att det handlar om tycke och smak.

  • ::Ulle:: says:

   Ja, precis. 🙂 Jag använder ju googles mail och hela deras system så allt synkar så bra med varann.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.