Gneis

Jag brukar aldrig ha reklam i min blogg men nu ska jag göra ett undantag. 🙂

Jag vill i samarbete med Gneis funktionskläder tipsa om att de just nu har 20% rabatt i sin webshop.
Vi har varit med som testfamilj åt deras vinterkläder för barn, sedan uppstarten för några år sedan och vi är mer än nöjda med kläderna. Men för att göra det hela ännu mer ärligt så ska min son som är 9 år få förklara varför man ska ha Gneis funktionskläder.

”De är sköna och jag gillar Gneis. Jag har jackor och vinterbyxor och de är jättesköna. Mössan är jättesnygg. Byxorna är mjuka när man ramlar, de är sköna och de är varma på vintern. Jackan kan man ha även på hösten, den är inte så tjock. Jo, den är tjock men inte så himla, inte som vanliga jackor som man kan ha på vintern. Jag svettas inte ett dugg i den. Jag har ryggan också. Den har ett ömtåligt fack som jag har använt mycket till min mobil och det stora facket finns det ett fack som man kan sätta mappen i som är bra. Det är stort utrymme i den. Den är jätteskön att ha på ryggen när man cyklar till skolan och den har fack som man kan ha massa annat i också. Lurvfleecen har jag haft men den har min lillasyster fått. Jag vill ha en ny. Mina regnkläder är vattentäta, det är inte vissa andra kläder. Jag rekommenderar de till andra! Ni kommer vara mycket nöjda med de då.”

Så…. där fick jag faktiskt bromsa A. för han skulle kunna berätta ännu mer om kläderna. Jag tycker att han har summerat vår inställning till Gneis snygga och praktiska kläder på ett jättebra sätt. Det är ju faktiskt han och hans syskon som är proffsen på kläderna i vår familj.

MEN, ett litet MEN. Tävlingen går ut på att med 25 ord berätta om varför man gillar Gneis så jag får helt sonika väva ihop Abbes ord lite:

Gneis vinterkläder för barn är det enda ytterkläder ni behöver!
Kila in till webshopen och klicka smidigt hem er vintergarderob!

Comments

  1. Håller med! 😀

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.