Flytt!

BloggerPhotos01Stockfoto

Veckan som gått har varit både kaotisk och härlig. L. har flyttat till sin skola nu och det är ett stort tomrum här hemma, samtidigt som mycket roddas i bakgrunden. Livet är ju inte så enkelt som på Facebook. 😉 Att mina barn skulle flytta hemifrån var något jag inte trodde skulle hända förrän jag var minst 75 år!
Småttingarna (hur länge får jag kalla dem det? Haha!) har börjat 6:an och 8:an, det är nästan svårt att skriva det till och med! De är väl SMÅ? Livet går fort och jag försöker njuta av varje sekund!

Hälsoläget är status quo och varje vecka går åt till många vårdbesök. Jag försöker däremellan vila och nu när höstterminen är igång så kommer jag nog snart in i en bra rutin hoppas jag. Jag hoppas på en solig och kylig höst med många vackra färger. 🙂

 

 

 

 

Comments

  1. Önskar dig en så fin höst som det bara är möjligt. Jag försöööööker tycka om hösten, men det är svårt. 🙂 Det är mörkret som jag verkligen inte gillar. Den höga klara luften är skön och hetta saknar jag inte heller, men ljusa nätter och varma kvällar… DET saknar jag. Fast i år känns det ändå helt okej att det blir höst så jag slipper läsa om/se ”alla andras” Greklandsresor, båtresor, sandstränder och rosévinsglas. Inte för att jag ens gillar rosévin, men jag tror du förstår vad jag menar. <3
    Mina gullefjun har börjat fyran och sexan och jag förundras också över när de egentligen blev så stora? Att ha ett barn som är gammalt nog att flytta hemifrån vågar jag knappt tänka på. Jag hoppas att han ska trivas på nya skolan. Är det långt hemifrån?

    Stor kram till dig, bästa du. <3

  2. Gud så läskigt med barn som flyttar… det måste ju betyda att man blir äldre? Eller… Min unge har precis börjat högstadiet. Hur gick det till?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.