Filt-o-mania

filtcoll13Jag har så svårt att låta bli fina filtar när jag handlar second hand. Den här var helt ny och just nu hänger den ute på tork i solen. Om man köper en filt på loppis för en Selma, så kan man ju använda den som picknickfilt utan att behöva vara rädd att den ska förstöras. Barnen bygger kojor ute med filtar och det är ju bara att hämta så många filtar de orkar om man inte har gett flera hundra för dem. 🙂

ullefilt13Dessutom var den var så himla lik min alldeles egna filt som jag hade som barn. Den byggde jag många kojor med och den var med på många bilder i mitt fotoalbum från 70 och 80-talet.
Jag är hopplöst nostalgisk. 😉

Comments

 1. Vilket bra tips!:)

  Ha en trevlig påskhelg!

  Kraam

 2. Mamma/mormor/svärmor says:

  Unket = tänker

 3. Mamma/mormor/svärmor says:

  Älskade unge vad du får mig att bli tårögd med dina bilder.
  Denna filt fick du på din tvåårs dag, och du blev så himla glad.
  Jag kommer ihåg precis att var du gick, så hade du filten i släptåg.
  Oj , jag blir lite tårögd när jag unket tillbaka.
  Puss och kram / mamma ???

 4. Ja sånt är peftekt att handla. Jag köper mycket kläder på loppis – till att ha på mitt jobb. Där är det snor, gröt, färg, lera… you name it. Och då vill man itne ha sina dyra fina kläder.

  • ::Ulle:: says:

   Åh, ja det är ju smart! Om det är något jag minns från min tid på förskola så är det sakerna du nämner, haha! Lite kräks, bajs och atjoo också. Men barn är underbara, trots (eller tack vare?) sina spontaniteter. 😉

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.