Böcker du ljugit om…

img_3219.jpgNär jag hittar en bok som jag vill läsa eller lyssna på brukar jag leta upp den på Storytel och lägga till den i min lista. Idag när jag skulle lägga en bok fanns den i en så rolig kategori:

”Böcker du ljugit om att du läst”

Haha! Jag kunde se att jag läst några på listan men jag är långt i från en slukare av klassiker. De flesta läste jag på litteraturhistoriakursen på gymnasiet, eh, för bara 20-22 år sedan… Inte så många frivilliga verk jag plöjt alltså. 😉

Listan hos Storytel innehöll ganska många böcker. Jag får väl göra det till ett livsmål att lyssna igenom dem. 😉 Det finns ju oerhört många fler klassiker jag kanske borde ta mig igenom, men så tänker jag att jag är ju väldigt vuxen numera och tänker bara välja böcker jag själv väljer och mår bra av. Sådeså. 😉

 

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.