Blogmas :: 2 december ::

blogmas22pmFredag och städdag! Underbart! Efter att jag fått hjälp att städa idag ställde jag fram hyacinter och nu sitter jag och väntar på att de ska slå ut. 😉 Just julen är verkligen en högtid som förknippas med olika dofter….blommor, kryddor, bakverk och godis.

M. hade kompisar här och de bakade, helt själva. Det var till och med helt kliniskt på diskbänken efteråt. Det gillas!

blogmas21

På kvällen åkte J. på julbord med jobbet och jag skjutsade L. och hans kompisar till O´Learys. Uuh, när blev jag så gammal att jag kör mitt eget BARN till en krog? 😀 De var ute på kvällen och i sann modersanda somnade jag först när de kommit hem, inte en minut innan dess. 😉

Det blev en väldigt fin första fredag i december. 🙂

 

Spara

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.