Blogmas :: 1 december ::

”For those of you who don’t know what blogmas is. It begins start of December and goes for 25 days. It’s when bloggers and vloggers post at least once a day and every post is dedicated to, you guessed it, Christmas.”

Jag kommer att göra lite blandade inlägg, allt för att ha att se tillbaka på som ett fint minne av december 2016. <3

blogmas169Idag tar jag en mycket lugn morgon eftersom jag mått så dåligt hela natten. Jag kryper tillbaks i sängen när alla åkt till skolor och jobb.

blogmas165
Jag tar mina mediciner och försöker vila mycket.

blogmas168
Min älskade, älskade vovve. <3 Hon är nyklippt och så liten och söt. 😀 Hon ligger bredvid mig som en levande liten värmedyna.

blogmas166

Barnen slutar sent på torsdagar och är väldigt trötta när de kommer hem. Vi äter och jag förhör läxor. Sedan plockar jag upp lite julpynt. Älskar den här glada snögubben från Albrekts guld.

blogmas163J. köpte nya handdukar till oss igår, det var välbehövligt. Jag tvättar dem och hänger dem framför elementet så att de torkar snabbt. 🙂

blogmas162
Vi fixar L:s rum inför morgondagen. Han och tre kompisar kommer hem och ska sova här över helgen. Kul! Tur att rummet i källaren slukar många bäddar. Vi ställer in ett extra element så att det blir varmt och gött.

blogmas167Det är avslutning för den sportiga delen av familjen och J. ansvarar för inköp av blommor till alla ungdomsledare. Jag hade gärna behållit alla fina buketter själv! 😀

blogmas164
Oh my… Tvätten tar aldrig slut. Jag startar avfuktaren så att det ska torka snabbt. Mer tvätt är på gång, det är ju ett evighetsgöra.

blogmas161

Fixar lite på toan i källaren. Undrar om L. och hans kompisar uppskattar min lilla tomtehandduk? Haha, jag tycker i alla fall den är gullig.
Nu ska jag lägga mig och jag ska faktiskt titta på avsnitt ett i julkalendern innan jag släcker. Har ni tittat? Vad tyckte ni?

Sov gott!

 

 

 

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.