19 april 2012

En dag värd att fira!!

En helt vanlig torsdag en helt vanlig vecka. Fast ändå inte. Alla tre barnen har varit i skolan idag! 🙂 Jag blir så glad och funderar på hur andra har det, som alltid har barn som är i skolan och som jobbar varje dag… Ett annorlunda liv. Lite enklare ja. Och lite mycket mer pengar i börsen.
Så, idag är jag extra glad! 🙂

Just nu har vi precis störtat in från trädgården eftersom det kom en jätteskur medan vi var ute och lekte. Eller ja, jag lekte inte så mycket, jag duttade med lite här och där, men barnen lekte. Ska det vara regn hela helgen tro? Lite trist faktiskt, våren försvann igen och vi blev bara lite lurade där senast.

Nu vill vi ha riktig vår så att vi kan plantera och flytta ut.

Nä, om jag skulle ta hand om lite tvätt nu kanske. :/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.