1 mars

I dag gick jag in här för att stänga av snöfallet på min sida. Det är första mars och solen skiner som aldrig förr. Då kan det inte falla nysnö här ju! Sist jag var här och skrev var i januari!

Jag har fått massor av mail, sms och kommentarer att uppdateringar här saknas. Tack allihop! Jag blir rörd och har lovat att komma tillbaks, bara jag får ordning på en kamera. 🙂

Jag har en mindre kamera som jag har lånat som kan fungera ett tag. En ny egen, kamera kan komma inom en överskådlig framtid! Så jag ser ljust på den här våren. Jag har flera roliga nyheter att dela med mig av. En del tråkiga också, men det är ju så det är. Jag smyger in något här nu och då.

Ut i solen nu!!!

 

 

tashatudor13

 

Ur ”Tasha Tudors trädgård”. 

Ps. Det här bloggtemat har sin kommentarsfunktion i den lilla pratbubblan uppe i höger hörn på inläggen. De lösenordsskyddade inläggen ser lite knasiga ut när man inte är inloggad, jag får ta tag i det…. en annan dag. 😉

Comments

 1. Åh, välkommen tillbaka! Vad roligt! Jag tittade in här varje dag de första veckorna, men nu har jag lyckats missa din återkomst i över en vecka. Nu ska jag titta in igen. Kul 🙂
  Kram

 2. Mamma/mormor/svärmor says:

  Härligt att höra/se dig här igen fast vi har nästan dagligt kontakt. Men det är alltid roligt att kika in här. Kram

 3. Här snöar det idag! För första gången på länge efter 5 till 8 plusgrader sen förra söndagen.
  Kul du är igång igen.

  • ::Ulle:: says:

   Men! Solen ska ju skina i hela Sverige! 🙂 Här mulnar det på lite nu, buäh. Jag var så soltörstig.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.